AminetPřírodní léčivaRonic-czechVakuové baličkyVlnashopRecepty Ronic

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu www.domaci-elektro.cz
  1. Společnost AmiNet s.r.o. se sídlem 696 71  Blatnice pod Svatým Antonínkem 119, IČ 60708221, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 15345 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou AmiNet s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • ARSY Line s.r.o., Polní 453, 747 19  Bohuslavice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@domaci-elektro.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.domaci-elektro.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        •  

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • ARSY Line s.r.o., Polní 453, 747 19  Bohuslavice, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      •  
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ZCELA NOVÝ TYP! Zvukový a vibrační odpuzovač-plašič krtků, hryzců, hrabošů apod. Použití: Odpuzovač-plašič krtků, hryzců, hrabošů, rejsků, potkanů, myší, hadů apod. Rozsah účinnosti do 1000m2...
Přejít na detail produktu Maxi účinný elektronický odpuzovač krtků a hryzců - Deramax Cvrček 499
SJCAM™ SJ4000 je skvělá outdoorová sportovní (akční) kamera (použitelná také jako kamera do auta), která natáčí ve fullHD 1080P (1920x1080) a pořizuje až 12M fotografie...
Přejít na detail produktu Sportovní kamera SJCAM™ SJ4000 černá, české menu 2 490
Niceboy® VEGA je sportovní kamera, která natáčí interpolovaně ve fullHD a progresivně v HD 720P (1280x720) a pořizuje až 5M fotografie. Výborně ji využijete pro akční záběry ze všech (nejen) adrenalinových sportů...
Přejít na detail produktu Sportovní kamera Niceboy® VEGA, české menu 990
SKLADEM. Ronic 4000 má výkonný a přitom tichý elektromotor. Je to vícerychlostí verze oblíbeného robotu Ronic 20.
Přejít na detail produktu Ronic 4000 - kuchyňský robot 17 900
SKLADEM. Kompaktní kuchyňský robot ve standardním balení. Výkonný 500 watt motor, 4200 ot./min, patentovaná kulatá mísa o objemu 0.75 l, odšťavovač...
Přejít na detail produktu Ronic Partner - standardní balení 9 900